Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo chce. Ja wewnętrznie uważam że jest to lepsze niż poród naturalny. Nie chodzi tu o mnie. Chodzi o dziecko.Traumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Sandi to nie tobie miałam odpTraumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]
Popieram ,kazda kobieta powinna miec wybor..Bo chce. Ja wewnętrznie uważam że jest to lepsze niż poród naturalny. Nie chodzi tu o mnie. Chodzi o dziecko.
I nam taki wybór dlatego szukam jakiś inf![]()
Dowiafywalas się coś już na temat eskulapa?Popieram ,kazda kobieta powinna miec wybor..
Nie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenieDowiafywalas się coś już na temat eskulapa?
Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na terminNie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenie
...
Daj znac co i jak [emoji6]Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na terminmoje koleżanki rodziły w eskulapie Ale płaciły jeszcze 2 tyś bo dawno to było. Ja się muszę zorientować, jak podchodzą do szczepionek, karmieniu piersią itp...
![]()
Tak oczywiście dam znaćDaj znac co i jak [emoji6]
Mi tez [emoji6]a tam w tym Szczecinie to dopiero jakos w 34-36tygTak oczywiście dam znać![]()
Mi jeszcze do połowy daleko![]()