seremida
Fanka BB :)
A z jakiego powodu miałaś cesarskie cięcie i kiedy?Mam podobne odczucia i porównanie - pierwszy poród naturalny, drugi przez cc. Dużo bym dała by drugi też był naturalny...Tym razem niestety też pewnie cc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A z jakiego powodu miałaś cesarskie cięcie i kiedy?Mam podobne odczucia i porównanie - pierwszy poród naturalny, drugi przez cc. Dużo bym dała by drugi też był naturalny...Tym razem niestety też pewnie cc![]()
Z powodu ułożenia pośladkowego + wskazania okulistyczne. 6 lat temu miałam cc. Gdyby córcia nie była ułożona pośladkowo pewnie upierałabym się na naturalny, ale ważniejsze dla mnie było jej zdrowie.A z jakiego powodu miałaś cesarskie cięcie i kiedy?
To może tym razem będzie możliwośćZ powodu ułożenia pośladkowego + wskazania okulistyczne. 6 lat temu miałam cc. Gdyby córcia nie była ułożona pośladkowo pewnie upierałabym się na naturalny, ale ważniejsze dla mnie było jej zdrowie.
No zależy właśnie jak kto zadowolony3 do 3,5 tyś i cesarka na termin.
Mam dwie koleżanki. Jedną z dwóch cesarek bardzo zadowolona a druga z cesarki kompletnie nie więc zależy.
![]()
Ja akurat cykle miałam zawsze po 28 dni![]()
Dokładnie ja też wiem dokładnie kiedy to było bo prowadziłem kalendarzyk [emoji16]Ja miałam cykle 34,36 dni i owulacja zawsze około 18 dnia. W miesiącu, gdy chciałam zajść w ciąże owulacja była jak w zegarku w 14 dniu cyklu i wtedy zaszłam w ciążewiem dokładnie, bo narzeczony pracuje za granicą i wtedy akurat był w domu
więc widać, że nasze organizmy wiedzą, co najlepsze
a ostatnia M - 23 grudzień.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam cesarke na zyczenie w Krakowie lat 5 temu. Koszt 1500zl. Kroil mnie moj lekarz prowadzacy ktory sam zaproponowal ciecie.
Powiedzcie mi lepiej co to za fenomen brania l4 ledwo bo zrobionym tescie ciazowym gdzie jedynym jej objawem jest brak @????