Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiDobrze, że wizyta już w poniedziałekja mam jutro i się trochę denerwuję czy wszystko ok. Ostatnim razem było serduszko, ale różnica w tygodniach pomiędzy maluchem a pęcherzykiem
mam nadzieję, że się wyrównało.
Hej jestem tu nowa. Mam termin na 4 września 2018. Mam na imię Gosia i mam 29 lat. Od dwóch tygodni walcze z grypą i zatokami. Może jakieś porady od was na złagodzenie zapalenia zatok bo wiadomo lekarstw nie można brać
@gogo113 witamydziewczyny mówiły, że w ciąży na zatoki Sinupred. Ale jeśli cię długo trzyma to lepiej iść do lekarza, który przepisze jakieś bezpieczne leki, ponieważ długotrwała choroba może wpłynąć na dziecko.
@Gotica witamyja biorę tylko witaminy i Luteinę oraz leki na tarczycę. Jakoś wytrzymuję bez przeciwbólowych
![]()
Ja już chyba w paranoję jakaś wpadam. Na samym początku plemienia miałam i cały czas o tym myślę i się boję. Tym bardziej że tyle czasu się staraliśmy
U mnie z witamin tylko kwas foliowy i magnez. Aż się trochę zdziwiłam że tylko takie.WitajcieJa tez luteina, leki na tarczycę i witaminy Pregna plus .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom