Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie moge i nie moglam zrobic.. to trzeci raz, bylam przygotowana ze tak sie moze zdarzyc.. teraz badania, przygotowania, odpowiednie leczenie i kojenym razem musi byc juz dobrze, nie trace nadziei!
Powodzenia! Ja stracilam jedno, potem urodzilam corke z choroba genetyczna, a pozniej 4 lata nie moglam zajsc w ciaze. W koncu sie udalo i jestem w 10 tygodniu, wierze ze i Tobie sie uda!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mozliwe ze tak jest, ale jesli dostane odmowe a zapewne tak bedzie, to bede i bez pracy i bez zasilku.. a za cos musze zyc. Jestem sama z corkaA to nie jest przypadkiem tak ze na zwolnienie mozesz isc odrazu ale jesli urzad nie wyda na to zgody po 6tyg to poprostu nie wyplaca zadnego wynagrodzenia? Norwegia ma podobny system do szwedzkiego wiec dlatego pytam
Mozliwe ze tak jest, ale jesli dostane odmowe a zapewne tak bedzie, to bede i bez pracy i bez zasilku.. a za cos musze zyc. Jestem sama z corka
Przykro mi, ktory tydzien?Dostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.
Dostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.