Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane wczoraj dostałam plamien znowu ale mocniejszych takich brazowych i był mały skrzyp. Dzisiaj mam do lekarza. Któraś tak miała mimo brania luteine i duphaston? To może być od torbiela??
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny, staram się myśleć pozytywnie, ale ciężko jest. Jutro powtórka HCG to będzie już coś wiadomo...
@IzaVarsovie - maluch prawie nie urósł i serduszko wolniej bije![]()
Wlaśnie chce iść do dentysty tylko właśnie wolałabym jakoś wytrwać do 2 trymestru żeby było bezpieczniej. Czuje że ten ząb nadaje się właśnie tylko do wyrwania. W poniedziałek zapytam ginekologa i najwyżej podjade do dentysty.spokojnie w ciazy daja znieczulenie wiec mozna spokojnie isc do dentystyja w ciazy wyrywalam zeba u chirurga szczekowego i przez 30 minut mi walil mlotkiem i dlutem i przezylam
teraz tez pojde wyrwac, ale w drugim trymestrze kaza przychodzic.
Dziewczyny na L4 co robicie całymi dniami?!
Ja pracuje z domu, DG ale mam strasznego lenia i zamiast pracować szlajam się od kanapy do kuchni do okna hehe pogoda straszna, ciagle pada jest szaro buro i ponuro...No niiiiiic mi się nie chce :/
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
ja mam dwu i pol letniego syna oraz niespelna poltorarocznego drugiego i nie narzekam na brak zajec...od samej 7 do 22 sa na chodzie i czasem sobie wspominam jak to w pierwszej ciazy bylo fajnie tak sie wylenic na kanapie...
![]()