Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Początek 10tego tygodnia. Termin 22.09. Mam lekarza ze szpitala wojewodzkiegoKońcówka 8, a u ciebie?
Napisane na Moto E (4) Plus w aplikacji Forum BabyBoom
To właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?Wygląda to trochę jak nadczynność, bo i hormony w górze i samo TSH.
Warto sprawdzić, czy to właśnie jest problememTo właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?
Ale tu ryby nie mają nic do rzeczyTo właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?
BylAm dzis u gina- wszystko dobrze, fajnie bylo podgladnac dzidzie.. za 2 tyg prenetalne
Czyli w wojewódzkim będziesz rodzić, ja tak jak poprzednio chcę u Malarkiewicza.Początek 10tego tygodnia. Termin 22.09. Mam lekarza ze szpitala wojewodzkiego![]()