Niespodzianka 22
Zaciekawiona BB
Bardzo dziękuję .Choć nie ukrywam że bardzo się boję.@Kadża82 Gratulacje [emoji173]️. Będzie wszystko dobrze z małym serduszkiem.
@Niespodzianka22 Witamy Cię i gratulacje!!! [emoji119][emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dziękuję .Choć nie ukrywam że bardzo się boję.@Kadża82 Gratulacje [emoji173]️. Będzie wszystko dobrze z małym serduszkiem.
@Niespodzianka22 Witamy Cię i gratulacje!!! [emoji119][emoji8]
Wszystko będzie dobrze [emoji4]4 dzieci.W 2016 roku straciliśmy 6 tygodniową ciążę.Więc jeśli wszystko dobrze się skończy to nasze 6 dzieciątko.
Bardzo dziękuję .Choć nie ukrywam że bardzo się boję.
Miesiąc przed porodem skończę,aż 42 lata.
Iza mój mąż ma w tym roku 25 lat a jego najstarszy brat kończy 44, a ogólnie jest ich 7Wow! Odważnie! Ja myślałam ze jestem na granicy "sił witalnych" na kolejne dziecko [emoji14] a urodzę na granicy 33/34lat![]()
Witamy [emoji4]Witam. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że za parę miesięcy po raz trzeci zostanę mamą. Mam 32 lata, 2 całkiem duże córeczki. Planowany termin na 20 września. Co jakiś czas zaglądam tutaj Przyjmiecie kolejną wrześniówkę?
Witam. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że za parę miesięcy po raz trzeci zostanę mamą. Mam 32 lata, 2 całkiem duże córeczki. Planowany termin na 20 września. Co jakiś czas zaglądam tutaj Przyjmiecie kolejną wrześniówkę?