Dziękuje Ci bardzoGratuluję udanych wizyt
@keitj jeżeli nie masz bóli ani skurczy to lepiej! Lepiej też jak krew jest brunatna, niż żywa. Czasem plamienia się zdarzają i nie mają przyczyn. Wszystko będzie dobrze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje Ci bardzoGratuluję udanych wizyt
@keitj jeżeli nie masz bóli ani skurczy to lepiej! Lepiej też jak krew jest brunatna, niż żywa. Czasem plamienia się zdarzają i nie mają przyczyn. Wszystko będzie dobrze!
Śliczny bobo!![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ci lekarz mówił? Ja od 6 tygodnia też biorę i duphaston i luteine i też sie zastanawiam ile będę je brała. Duże dawki bierzesz?Ja przyjmuje duphaston. Tez jestem w 10 tygodniu i prawdopodobnie po 12 tygodniu będę powoli schodzila z dawki, aż do momentu w którym przestanę brać.![]()
Dobrze by było bo mój żołądek już ledwo co daje rade od takiej ilości tabletek. Ale czego się nie robi dla maleństwa :-)@Aniabrz @Gotica właśnie nie można tak o przestać brać ani luteiny, ani duphastonu. Od 12 tygodnia łożysko zaczyna produkować progesteron, a ciałko żółte ciążowe pomału zanika, więc wtedy lekarz wam pewnie zaleci pomału schodzenie z dawki aż do zera tak, jak kazał @Dominika_92![]()
Liczymy od ostatniej miesiączki [emoji4]Dziewczyny, mam pytanie, bo chyba zgłupiałam, i liczę i liczę i już zwątpiłam [emoji23] wiek ciąży,który wyskakuje na USG to wiek od miesiączki czy od zapłodnienia? Bo mi i tak i tak się nie zgadza i już nie wiem :/ 10 lutego na USG-6t4d. Ostatnia miesiączka 23 grudzień, myślałam że do zapłodnienia doszło 6 stycznia, ale chyba jednak nie, już nie wiem jak to jest![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luteina jest dostępna też dopochwowoDobrze by było bo mój żołądek już ledwo co daje rade od takiej ilości tabletek. Ale czego się nie robi dla maleństwa :-)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom