reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Napiszę coś o sobie :) dziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Napiszę coś o sobie :) dziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.

Supwr ze sie udalo !;) dziewczyny macie krwotoki z nosa ? Ja mam takie delikatne takie smarkanie krwia ale jednak jest

Supwr ze sie udalo !;) dziewczyny macie krwotoki z nosa ? Ja mam takie delikatne takie smarkanie krwia ale jednak jest
Codziennie rano smarkam krwią. To normalne, przez obrzęknięte naczynia krwionośne, a te w nosie czasami pękają. I to nie są krwotoki [emoji14] w pierwszej ciąży miałam, z nosa fontanna. Ale póki są sporadyczne, to też jest ok.

Hej.

Ja ledwo początek dnia a mam już dość. Krojenie warzyw do zupy mnie tak zmeczylo ze siedze od 40 minut i sapie jak lokomotywa :P

Witaj
My o pierwsze dziecko też sie długo staraliśmy. Zrobiliśmy komplet badań i sie okazało że nie ma się do czego przyczepić....a dziecka dalej nie było. :mad:
Dopiero jak sie podałam to się udało.
A z drugim -teraz 11 tc z om, a 12 tc z usg :) poszło jak z płatka bez starań:tak:

reklama
U nas badania też ok, przeszliśmy 3 iui, 3 pełne procedury ivf, w lipcu naturalna ciążę tylko niestety pozamaciczna , teraz również naturalna która była zaskoczeniem . Nadal boimy się cieszyć ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry