Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja... to mnie bolalo przes pstatnie 1.5 tyg wczoraj i dzis spokoj odpukacKtóraś z dziewczyn pisała coś ostatnio o bólu krzyży...tylko nie mogę znaleźć która...
Cierpię i ja z tego powodu i chciałam się popytać o dokladne umiejscowienie tych boli.
Sa chyba z nami z tego co kojarzę dziewczyny ktore chodza i prywatnie i na nfz na zmiane ? Dziewczyny czy macie dwie karty ciąży? Do roznych gin chodzicie?
O dzięki. Mnie wlaśnie boli tak jakby wyżej kosci ogonowej jak zaczynają sie pośladki po obu stronach. A mnie znowu od 2 dni ostanich znowu zaczelo bolec ale bardziej niz ostatnio i inaczej. Czasem ból promieniuje do pachwin.Ja... to mnie bolalo przes pstatnie 1.5 tyg wczoraj i dzis spokoj odpukacw dole boli tak bardziek po prawej stronie kolo kosci ogonowej
taki tepy bol tylko ma moge promieniuje czasem. Dzis mam wizyte juz sie nie moge doczekac....

Cześć dziewczyny. Pochwalcie się dziś po wizytach wieściami. Ja już tak mocno odliczam do czwartku... W wolnych chwilach myślę tylko o tym. Mam usg genetyczne. Ciekawa też jestem dokładnego terminu porodu, płci jeśli się uda. Właśnie chciałam przejrzeć usg poprzedniej dwójki moich dzieci, ale znalazłam tylko kilka z usg połówkowego drugiego dziecka. Uwielbiam kiedy mój mąż segreguje papiery. Wrrr. Twierdzi że tylko te 5 zdjęć jest. Tylko, że miałam ich na pewno kilkadziesiąt, w tym 3d. Ech... Miłego dnia
11 tydzien dzisO dzięki. Mnie wlaśnie boli tak jakby wyżej kosci ogonowej jak zaczynają sie pośladki po obu stronach. A mnie znowu od 2 dni ostanich znowu zaczelo bolec ale bardziej niz ostatnio i inaczej. Czasem ból promieniuje do pachwin.
A możesz napisać w którym Ty jesteś tygodniu.
Trzymam kciuki za wizytę![]()
11 tydzien dzismi tez tak w ttm miejscu tylko z jednej strony ale nie non stop
a Ty ktory tydzien ?
Oki zapytamJa jestem 11 t + 3 dzień z om, a z usg w piatek wyszlo ze dzidziuś o 7 dni starszy.
Po porodzie córki miałam przez chwile problem z kręgosłupem np.podczas jej kąpieli po pochylaniu sięnie moglam sie wyprostować....ale ponieważ w miare szybko przeszło to jakos tak zapomnialam o tym...no i czasem dokuczalo mi po przepracowaniu biodro. Nigdy tego nie leczylam i teraz chyba zacznie mi się problem.
Ten bol jest właśnie taki tępy raz mocnej a raz słabiej. Zapytaj dzisiaj swojego lekarza jak mozeszo te bóle bo mnie wtedy na wizycie nie bolało, a że mialam tysiac innych spraw to zapomniałam zapytać.