reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie:confused:

reklama
Tak u mnie; (

c55f0dw4ay49a7ki.png

Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie:confused:
Ja mam takie jakby ukłucia połączone z ciagnieciem właśnie w takich sytuacjach albo podczas np przyciągania się w łóżku ale to podobno nic złego.

Miałam takie bóle w drugiej ciąży alr na późniejszym etapie. Ostatnio delikatnie mnie bolało po dłuższych zakupach, teraz głównie leżę to nie czuje

Witajcie dziewczynki.
Dawno mnie nie było, ach.... Człowiek taki zalatany, że nie ma na nic czasu a potem zasypiam nawet nie wiem kiedy.
Widziałam dzidzięw poniedziałek, lekarz powiedział, ze starsznie ruchliwe to moje dziecię:D:D:D
Spróbuję choć troszkę podczytac co u Was;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry