Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam takie jakby ukłucia połączone z ciagnieciem właśnie w takich sytuacjach albo podczas np przyciągania się w łóżku ale to podobno nic złego.Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie![]()
Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie![]()
Witamy!Cześć dziewczyny , jestem nowa . Termin na 13 września, mam nadzieje zacząć ciekawa przygodę z waszym forum. Pozdrawiam
Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.