To fajnie :-)Ja już po wizyciewszystko ok. Dostałam witaminę b6 na mdłości, oby pomogła.
Ból pachwin w zeszlym tygodniu miałam spory.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To fajnie :-)Ja już po wizyciewszystko ok. Dostałam witaminę b6 na mdłości, oby pomogła.
Ból pachwin w zeszlym tygodniu miałam spory.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wczoraj akurat miałam takie kłuciaJa mam takie jakby ukłucia połączone z ciagnieciem właśnie w takich sytuacjach albo podczas np przyciągania się w łóżku ale to podobno nic złego.
Tymi ciagnięciami to jeszcze się tak nie przejmowalam bo wszyscy mówią że to się więzadła i takie tam rozciągają ale ukłucia? Lekarz powiedział że to też różne mięśnie różnie na rozciąganie reagują i nie ma się czym martwić.Ja też wczoraj akurat miałam takie kłucia
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziękuję bardzo bardzo :-) żeby bardziej sloneczny był bo u mnie od rana deszcze padaKobietki , wszystkiego dobrego z okazji naszego dnia ![emoji257][emoji256]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No ja wczoraj w pracy jak siedziałam i wstawalam miałam klucia w pachwinieTymi osiągnięciami to jeszcze się tak nie przejmowalam bo wszyscy mówią że to się więzadła i takie tam rozciągają ale ukłucia? Lekarz powiedział że to też różne mięśnie różnie na rozciąganie reagują i nie ma się czym martwić.
Mnie za to strasznie swędzi brzuch. Niby skórę ciągle nawilżam, ale i tak się rozciąga i swędzi.Tymi ciagnięciami to jeszcze się tak nie przejmowalam bo wszyscy mówią że to się więzadła i takie tam rozciągają ale ukłucia? Lekarz powiedział że to też różne mięśnie różnie na rozciąganie reagują i nie ma się czym martwić.