Dziewczyny jest po 3w nocy i znowu nie śpię też tak macie? Wybudzam się często kolo2i do 4-5 nie mogę zasnąć a rano jak dzwoni budzik aby dzieci do szkoły wyprawic to wstać nie mogę....... Ja mam zachcianki na sok pomidorowy codziennie pije jedna szkl soku, odrzucilo mnie od kawy która uwielbiam i piłam 3 dziennie, mam ochotę na gotowane a nie na smażone, ostatnio w Dino kupiłam biały ser wędzony normalnie nigdy nawet na to nie patrzyłam no pycha ...... Jeśli chodzi o wyprawkę to mam wszystko upatrzone i wybrane tylko kasę wydawać, mi się podobają wózki Bebetto i mniej więcej takie stylu chce wózek i koniecznie musi być z białą rama

jeszcze wcześniej był post którejś z was odnośnie bram radości na wieść o synku, powiem tak pierwsze bliźniaki to mam dwie córki tak mi daly w kość że szok, ale może dlatego, że były od razu dwie, później jak zaszlam w ciążę najpierw lekarz powiedział że znowu dziewczynka byłam lekko zawiedziona nawet kupiłam różowe prześcieradło na przewijak, gdzie za jakiś miesiąc okazało się, że jednak chłopczyk, moja radość była ogromna i się nie mylilam jak tylko dostałam go w ramiona normalnie wymieklam ogromną miłość poczułam od razu, syn był dzieckiem i nadal jest bezproblemowym on nie miał kolek, on się niczego nie domagał on nawet słuchajcie nie płakał, zawsze był uśmiechnięty i grzeczny to była taka nagroda za te pierwsze moje rozdarte panny, teraz ma prawie 6lat i jak jest ze mną w domu to ja nie mam dziecka jest cisza, spokój, bawi się układa klocki, puzzle nadrobię mu jakiś pyszności na talerzyk do tego picie i mogę się przy nim zdrzemnac będzie siedzieć cicho i czekać aż się wyśpię Dzięki temu miałam całkiem inne podejście do niego nigdy się nie denerwowalam ja na palcach mogę wyliczycuile razy w złości zwróciłam mu uwagę a jeśli chodzi o jakieś nerwy gdzie moje córki czasami doprowadzają mnie do szału to w przypadku synka w ogóle tego nie mam, on nawet nie przejawia żadnej agresji do rówieśników owszem wyglupia się często ale przecież to dziecko

mam nadzieję, że moim przypadkiem trochę Cię uspokoiłam i że jednak zmienisz podejście do tego, że będziesz mieć syna