reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres? Jestem na początku ciąży. Dowiedziałam się dwa dni temu. Mam się martwić?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie na początku bolał, przez ok tydzień. Cały czas latałam do kibelka sprawdxić czy @ nie przyszła. Teraz w tygodniu kiedy wypadałaby kolejna też pobolewało, ale nie przejmowałam się bo dużo dziewczyn pisało że tak ma :)

reklama
Dziewczyny poryło mi beret i spać nie mogę.
Oglądałam schizowy film, do tego czytam co się tam dzieje u alpinistów i chyba nie zasnę.
A jeszcze martwię się o dzieci. Bo dalej słyszę charczenie. Szpital to ostatnie czego mi trzeba.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie już lekko ścina [emoji119].

Jaki to film? Lubię takie.

A charczenie niech idzie sio. O! Takie zaklęcie[emoji8]

f2w3rjjgrz97x0lc.png

Witam w leniwą niedzielę,no nie mogę bez was!!! ,musiałam tu już zajrzec:happy:,mam nadzieję,że dziś będzie wesoło i optymistycznie na naszym forum, tym bardziej,że mamy nowe mamusie,które serdecznie witam i pozdrawiam:-D

Mnie też brzuch bolał w terminie @ i kilka dni po, później przeszło i teraz tylko lekko kuje. Pod wieczór po 16 piersi zaczynają pobolewac.

Mnie już lekko ścina [emoji119].

Jaki to film? Lubię takie.

A charczenie niech idzie sio. O! Takie zaklęcie[emoji8]

f2w3rjjgrz97x0lc.png
Skóra w której żyje. No ale to film Almodovara, to czego innego mogłam się spodziewać? [emoji14]

Dzięki. Niech mi te pucloki zdrowieją. Na jutro zamówię wizytę domową.

Też witam nowe mamy.
I dziś nie chcę słyszeć żadnych nowych negatywnych wieści.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) wstałam i miałam mega ochotę na kawę ( do tej pory mnie odrzucało). Zadowolona zaparzyłam, myślę w końcu będę się lepiej czuła jak ją wypiję. I co? Nachyliłam się nad kubkiem i musiałam szybko do toalety [emoji23]

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Dzień dobry!
Bellina dobry film, ale w czasie ciąży nie mogę takich oglądać, bo mi bije :p
Myśmy wczoraj obejrzeli pierwszy odcinek Peaky Blinders i juz się jaram, bo świetny serial, ale jak w czymś gra Tom Hardy, to musi być świetne :D
Szpital mam w domu. Młoda zaraziła się ode mnie, stary cierpi na ból krzyża i oczywiście umiera. Ojojojajcie
Mackiewicz chyba spisany na straty. Szkoda mi jego rodziny, chyba najbardziej...

reklama
Do góry