reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak już kiedyś pisałam u nas nie ma szans na to, żeby S. był ze mną na wizycie, więc cieszę się, że można :)

Heh, przed chwilą u majówek (dziewczyny już rodzą) czytałam, że jedna była przygotowana na narodziny córeczki a właśnie urodził się chłopiec!
Haha to może i u mnie siysiak zmieni się w bułkę ;)
Tak jak Wam pusałam ta mama od Be z klasy. Całą ciążę że syn a urodziła córkę...

reklama
GoJ zabiłaś mnie tymi mrówkami faraona. Ja też czereśnie uwielbiam i codziennie chodzę i oglądam czy już sie nie czerwienią ale małpy nie chcą ale za to pochwalę się że truskawki w tym roku będą u mnie bardzo wcześnie. Wczoraj już namierzyłam jedną co się powoli rumieni ale znając życie wiekszosc zje synek który zjada wszystko byle było prosto z krzaka. Kanapek z rzodkiewką nigdy nie odmówi a tej ze sklepu się nie chwyci bo mówi ze niedobra bo nie szczypie

Jestem, ale się naprasowalam aż cztery prania uffff wkoncu z głowy.... Ja się objadam arbuzem i teraz doszły truskawki, marzą mi się pierogi z jagodami i truskawkami mniam..... A jutro będę jeść ogoreczki malosolne...... Od wczoraj jeżdżę i się szwendam także jutro spokój i czwartek a w piątek lekarz też się zastanawiam czy moja dzidzia urosła???.... W linku wysyłam co kupiłam z ubranek bardzo dobre gatunkowo naprawdę także jestem zadowolona , prześcieradło z frotte a mam jeszcze dwa bawełniane na gumce, materac, kołdra i podusia jejku jak mnie te zakupy cieszą...... Która pytała o bebetto ja będę zamawiać tito

Znowu zapomniałam zdjęć dodać :D

Załączniki

• DSC_1718.JPG
    DSC_1718.JPG
    734,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_1719.JPG
    DSC_1719.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
  • DSC_1720.JPG
    DSC_1720.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Jestem, ale się naprasowalam aż cztery prania uffff wkoncu z głowy.... Ja się objadam arbuzem i teraz doszły truskawki, marzą mi się pierogi z jagodami i truskawkami mniam..... A jutro będę jeść ogoreczki malosolne...... Od wczoraj jeżdżę i się szwendam także jutro spokój i czwartek a w piątek lekarz też się zastanawiam czy moja dzidzia urosła???.... W linku wysyłam co kupiłam z ubranek bardzo dobre gatunkowo naprawdę także jestem zadowolona , prześcieradło z frotte a mam jeszcze dwa bawełniane na gumce, materac, kołdra i podusia jejku jak mnie te zakupy cieszą...... Która pytała o bebetto ja będę zamawiać tito
A mnie położna uświadomiła że w ciąży można 40g owoców. To jej powiedziałam że ja 5kg arbuza potrafię dziennie zjeść ;)

Do góry