18grudzien
Fanka BB :)
Mam te same jaskrawe body za 5zlNo to tak to nasze plus to co widziałyście wcześniej i jakieś skarpety... chyba muszę się do sklepu wybrać albo na Textil Market.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mam te same jaskrawe body za 5zlNo to tak to nasze plus to co widziałyście wcześniej i jakieś skarpety... chyba muszę się do sklepu wybrać albo na Textil Market.
Ja też kupuje w lumpieMam tak samotakiemu małemu to obojętne w czym leży
A z kumpla często lepsze gatunkowo
Zajebisty ale ja gruba i w sumie nigdzie nie jadę koło domu basenu nie mam nie będę sadla opalać a na taki basen w mieście to mam strój który nawet dobrze zakrywa zanurze się z synem w wodzie i nie będzie nic widać, a moje panny jadą na kolonie nad morze na 9 dni początkiem sierpnia będę miała spokójNie ma bata! W prawdzie 150 zeta ale sobie kupuję taki. Tylko waham się z rozmiarem. Normalnie mam 38 ale nie wiem czy 40stki nie wziąć.Zobacz załącznik 859692
To ja właśnie odwrotnie mnie się dla dziewczynek póki co NIC nie podobało a chłopięce czy unisexy są fajne. Mnie też po 2 synach obrzydło niebieskie i brązowe. Szukam zieleni, czerwieni, pomarańczy, żółcieni...Ja mojego w ogóle o zdanie nie pytamA w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze
![]()
Ale synusie są fajni i kochaniJa mojego w ogóle o zdanie nie pytamA w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze
![]()
też można ich ładnie ubrać, moje panny włosy do pasa jedna strona sukienek na lato druga strona szafy sukienki na dl rękaw, legginsy, spódniczki oszlalec można Ja to nad morze jadę z dzieciakami i starym i pewnie pół wakacji przesiedzę nad rzeką już bliżej domu także wolę nie obrzydzać plażowiczom widoków dwuczęściowym kostiumem który dwa lata temu kupiłam w CUBUSie i jest mega. Teraz szukałam też czegoś co po ciąży na zwis skórny się nada i ci cyce mi przytrzymaZajebisty ale ja gruba i w sumie nigdzie nie jadę koło domu basenu nie mam nie będę sadla opalać a na taki basen w mieście to mam strój który nawet dobrze zakrywa zanurze się z synem w wodzie i nie będzie nic widać, a moje panny jadą na kolonie nad morze na 9 dni początkiem sierpnia będę miała spokój
Bo fajne są i po piątaku szkoda nie brać.Mam te same jaskrawe body za 5zl![]()
U mnie jak już coś jest w lumpach to cenowo lepiej iść do PEPCOJa też kupuje w lumpiebody po 2 zł, a 100 % bawełny i jescze wyglądają jak nowe
mam też kilka nowych rzeczy ale jest to zdecydowanie mniejsza część
![]()