Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja miałam mieszane uczucia co do szkoły rodzenia , ale w poniedziałek pojadę i nas zapisze. Mój mąż.nie koniecznie chce, ale ja czuję ,ze to będzie dobre . Złapie podstawy pielęgnacji malenstwa i w razie czego pierwszej pomocy.

A tak w ogole dobrego dnia dziewczyny :) Uwielbiam to święto !:)

Wzajemnie. Ja niestety wyszykowalam wszystko ale końcowi na msze poszedł tylko mąż z starsza po komunii. Ja zostałam.m z młodsza Upał mi słabo nawet w domu, plecy mnie bolą bo mi się beznadziejnie spało... szkoda bo tak się cieszyłam ze pójdziemy razem.

Link do: Wirtualna Polska - Wszystko co ważne - www.wp.pl
kto pytał o baseny otwarte? Basen na Szczesliwicach otwarty od czwartku w weekendy

Ja pytałam. Dziękuję.
Najbliżej mam moczydło, ale w tym sezonie zamknięte..

Rooibosgirl cieszę się że trafiony pomysł z ta szkołą. Nie znam nikogo kto by chodził i nie był zadowolony. Fajnie że nie wszyscy w parach to łatwiej ci się odnaleźć.

Co do zajęć pozaszkolnych to instynktownie będziesz wiedziała. U nas piłka była na chwilę, judo już rok chodzi i zadowolony, a basen 2 lata i nie może się doczekać.

U nas już 29 stopni, w sypialni 30, w dużym pokoju mimo wiatraka 29..

Goj jak się dzisiaj czujesz?

reklama
My to łazimy w gaciach po domu i sobie miejsca nie możemy znaleźć :(
Miało być morze ale Kamil musi jutro do pracy i tak zdychamy oboje...

Ja to z jednej strony bym wyszła ale z drugiej to tak żeby się nie umęczyć. Walnąc gdzieś wygodnie w cieniu Tylko wygodnie to dla mnie dziś pojęcie nieosiągalne. Kombinuje i nic. Plecy bolą :/

Do góry