reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój tylko pyta w trakcie czy mnie za bardzo nie uciska :p to mu mowie żeby nie pytał że w razie co na pewno mu powiem :)
To mój chłop od 6 miesiąca mi już nie pozwala być na górze. Zestresowany taki jest.wtedy i mówi "tylko jej nie zgnieć"
Tiaaaaaaa
No wiadomo :) teraz nie na wszystko można sobie pozwolić :) zresztą brzuch przeszkadza :p
Toteż ja uskuteczniam wszelkie pozy "na kłode" :laugh2::laugh2:
Chłop.się nie stresuje a i się człowiek nie zmęczy :rolleyes2:

reklama
Nerki są zawalone, nie mogę spać ani na jednym boku ani na drugim bo boli.. praktycznie śpię na siedząco jak zasypiam to druga w nocy i budzę się o 5 rano i tak cały dzień walczę .. plus młoda tak kopię że mi chyba dziurę w brzuchu zrobi niedługo ;) od 28 tygodnia jest pośladkowo ułożona .. moja starsza córka też tak była i została do końca .. pytałam lekarza czy może tak już zostać a lekarz odpowiedział że wszystko też zależy od macicy ...

Pytam bo ja mam ten zastoj. Z winy moczowodu który jest znacznie poszerzony. Macica go uciska. Obecnie nie mam boli ale sytuacja się pogarsza.

To mój chłop od 6 miesiąca mi już nie pozwala być na górze. Zestresowany taki jest.wtedy i mówi "tylko jej nie zgnieć"
Tiaaaaaaa

Ha ha ha :D się uśmiałam z tego że masz jej nie zgnieść :)
A to prawda, nie ma co teraz się przemęczać :)

Tiaaaaaaa

Kobiety , nie ma się co oszukiwać. Od tylu najlepiej. Bezpiecznie wygodnie i przyjemnie A i dużo mężczyzn bardzo to lubi.

Dziewczyny, mam pełno ubranek dla dzidzi i muszę w końcu to zacząć prać, i od razu sprawdzić co ja tam mam, bo przez to moje zdrowie to nawet nie zaglądałam do worków z ubrankami które dostałam. .. tylko wiem że jest tego duzo.. a muszę w końcu to ogarnąć... I moje pytanie w jakiej temperaturze to prać bo nie chce zniszczyć tych malutkich ubranek .. kupiłam przez neta lovela proszki płyny itd..
Ja w Lovelli prałam w 40°

reklama
Do góry