reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No nie do wiary. Zwykle jak znikalam z forum na godzinke to musialam nadrabiac kilka stron stad moje zdziwienie. W koncu piatkowy wieczor to i najwyrazniej zajec i rozrywek nie brakuje :) i dobrze

Kurka zamówiona

Załączniki

• a9aadb484bc2859fdf0926ef118b.jpg
    a9aadb484bc2859fdf0926ef118b.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 94
Spoko sobie ogarnę ;) te mniejsze bardziej mi się podobały poprostu, poza tym było napisane że do karmienia też się nadają. I były zdjęcia realne z dzieckiem. Oceniłam że na położenie ''dupki'' wystarczy mała i taką też zamówiłam.

Załączniki

• 9382c0a94704932ffa5ef64f41a2.jpg
    9382c0a94704932ffa5ef64f41a2.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 120
Ja leżę , okno otwarte na całą szerokość a mimo tego duchota okropna . Pokój mam od zachodu i tak się nagrzewa że pod koniec dnia nie da się tutaj przebywać . Wiatrak oczywiście w użyciu :)

reklama
Do góry