KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Mówiono że nie jest źle ale nie mam.zamiatu tylko kiedy będę mogła się ogolić?Katarzyna Carmen lepiej nie patrz na swoją kwoczke w najbliższym czasie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mówiono że nie jest źle ale nie mam.zamiatu tylko kiedy będę mogła się ogolić?Katarzyna Carmen lepiej nie patrz na swoją kwoczke w najbliższym czasie![]()
Oj bardzo. Ale wiadomo kazdy inaczej. Ja zaraz chyba zwymiotuje, wczesniej mialam tez zawroty glowy [emoji17]
Nie moge sobie znalezc miejsca, lezenie be, chodzenie be, siedziec sie z tym zbytnio nie da. Dodatkowo co chwile mam atak glodu, a jak cos jem to nie przechodzi przez gardlo. Juz sie boje co bedzie jak przyjdzie wlasciwy porod![]()
Ja mam zamiar się zgodzić na to w poniedziałek jeśli zaproponują. Wolę to niż oksytocyne.
Wycierpimy się we dwie [emoji16]
Ja też na początku sikałam tylko pod prysznicem , ważne żeby Tobie było jak najlepiejKochana ale teraz krew się że mnie leje i sikania tylko pod prysznicem [emoji33]
A ten cewnik to jest ten balonik na rozwarcie czy co to jest ?
Kurde mnie zawsze boli jak gin mi ten plastik wkłada do zbadania, taka tam ciasna jestem wiec jak myśle o rozwarciu na sztucznie robionym to mnie skręca...
Na zimęAdell to chyba na zimę Ci się przyda, czy już w tym wozisz dziecko?
Ja mojego nie budzę, byłoby mi go szkoda jakby taki niewyspany chodził do pracyJa mam o tyle dobrze z nocnym karmieniem, ze jak maly zaczyna plakac to budze meza zeby mi go podal, karmie na lezaco i zasypiam przy tym, pozniej maz go bierze zeby mu sie odbilo, zmienia pieluche i odklada do lozeczka. Takze mam super pod tym wzgledem, ze starszym synem tez tak bylo. Jakos jestem tak nieprzytomna w nocy, ze nie wyobrazam sobie podniesc sie i jeszcze przebierac dzieckoalbo karmic na siedzaco
Jest na prawdę porządne wykonany@AgulaK82 powodzenia na wizycie i daj znać po.
@GoJ moja też ma problemy z brzuszkiem. To chyba gazy. Ale oliwką smarowania nienawidzi, więc to nie przejdzie [emoji23]
@Olka.fasolka trzymam kciuki za Was! [emoji1]
@Adell1994 śpiworek wygląda super. Taki solidny. Aż przemyślę sprawę, czy go nie kupić. Chciałam taki szyty na miarę, ocieplany z minky i bawełną, ale ten chyba lepiej mi się podoba [emoji7]
I co sądzisz ?Ja tez mam z tej marki tylko granatowy![]()