Mój też tak robi. Najczęściej jak jest glodny
hej kochana, to moze u Ciebie to oznaka glodu, a ile tygodni ma Twoja dzidzia?. U mnie kiedys tez tak bylo, ze raczka w buzi=glod ale teraz to kompletnie nie to-rece sa w buzi non stop...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też tak robi. Najczęściej jak jest glodny
Tak po szczepieniu, czuje że to będzie ciężka noc..Po szczepieniu? My mieliśmy przedwczoraj. Wczoraj było ok a w nocy już był młody nerwowy a dziś to masakra. Śpi na mnie tylko. Nie da się odłożyć i wierci się i opłakuje też.
Miki śpi od 20 minut![]()
Ja tezTak po szczepieniu, czuje że to będzie ciężka noc..
Dalam raz w dniu szczepienia bo mial 38,1 - dawke ustala sie w zaleznoaci od wagi. Nam lekarkanod razu zaznaczyla na ulotce ile dac. Nastepnego dnia dalam na marudzenie i niemoznosc zasniecia - wyraznie cos go bolalo. W sumie dalam tylko dwa razy, ale mozna czesciej (zobacz w ulotce co ile godzin). Podawalam strzykawka do buzi. Polknal bez problemu.Dzięki za info. Dałaś jednorazowo czy kilka razy? U nas zero informacji o paracetamolu
Gdzies czytalam, ze to taki etap rozwojowy i zeby tego dziecku nie zabraniac. I dobrze, ze dziecko tak robi, bo to znaczy, ze osiaga kolejny etap. Potem bedzie laczenie raczek w linii srodkowej ciala, etc.hej kochana, to moze u Ciebie to oznaka glodu, a ile tygodni ma Twoja dzidzia?. U mnie kiedys tez tak bylo, ze raczka w buzi=glod ale teraz to kompletnie nie to-rece sa w buzi non stop...
Mój ma 7. Wkłada lapska też wtedy kiedy nie może usnachej kochana, to moze u Ciebie to oznaka glodu, a ile tygodni ma Twoja dzidzia?. U mnie kiedys tez tak bylo, ze raczka w buzi=glod ale teraz to kompletnie nie to-rece sa w buzi non stop...