reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Współczuje wam tych wszystkich dolegliwości. Ja się czuje normalnie - żadnych dolegliwości jak w ciąży. Żadnych wymiotów, nudności (miałam w 7 tc jedynie).

Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Bo ja od połowy grudnia w ogóle.. a mam taką ochotę! Zreszta ogólnie wielu rzeczy nie jem i nie pije.. tyle się naczytałam że zgłupieć można.

Ps. Ściągnęłam aplikacje na telefon i od razu lepiej. Polskie znaki

Ja to mogłabym wszystko jeść i to tonami najlepiej. Ale postanowiłam sobie chociaż z kolacji całkiem zrezygnować albo tylko mały kefir pic. Inaczej będę wyglądać jak kulka i to szybciej niż bym tego chciała.

Kawa to moje drugie życie. Tak było w pierwszej ciąży i teraz (6tc). 2 kubki kawy z mlekiem dziennie. W tej ciąży czuje się mega słabo. A dziś to już w ogóle lipa. Nie wiem może od tego że od wczorajszego wieczora biorę duphaston... :/ póki co ze 2-3 razy dziennie poczuje że mnie mdli, ale bez wymiotów. W pierwszej ciąży gdyby nie brak okresu i rosnący brzuch to nie poczulabym że w ciąży jestem :P ale to było lato, słoneczko, ciepełko, żyć się chciało. A teraz... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry