Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może teraz nogi w wodzie z solą może to pomożeWhew to wskakujpod kołdrę. Trzymam kciuki zeby kaszel szybko przeszedł i żeby to nie było zapalenie płuc
Mi też wyszły złe wyniki tarczycy, na szczęście wszystko zaczęło sie po Euthyrox'ie unormowywać i z dzidzią narazie w porządku.Nie było mnie kilka dni widzę, że sporo się działo spróbuje nadgonić w wolnej chwili![]()
U nas póki co jest OkiNiestety wyszły mi wyniki tarczycy poza normą i dostałam jeden hormon, muszę łykać jedną tabletkę dziennie
Jutro lecimy na 5 dni mam nadzieje, że wszystko bedzie Oki, ginekolog dał przyzwolenie na krotki lot, tylko ominie mnie oglądanie krateru Wezywiusza a na to najbardziej czekałam No ale trudnowrócimy za kilka lat z młodym obejrzeć krater
![]()
A gdzie w Krakowie będziesz robić?Ja mam dziś troszkę gorszy dzień ale staram się nie narzekać. Prenatalne mam 25 lutego I już nie mogę się doczekać. Robię w Krakowie i ceny są podobne co u Was - z testem pappa wychodzi około 400 zl.