whew_o
Zaangażowana w BB
Dziękuję zapytam . Wszystko mnie boliW aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję zapytam . Wszystko mnie boliW aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.
Ostatnio widziałam reklamę w tv więc chyba raczej jeszcze jestDziękuję zapytam . Wszystko mnie boliustać na własnych siłach nie mogę . Przypadkiem Amol nie wycofali ?
Witam wrześniowe mamy.
W tą środę miałam pierwsze USG. to moja pierwsza ciąża. Orientacyjny termin 22.09
Zobacz załącznik 937453
Teraz kolejne usg 1.02. a ja już nie mogę się doczekać!
Dziewczyny komu już powiedziałyście o ciąży? Ja jeszcze nikomu, oczywiście oprócz mojego faceta [emoji4] Dzisiaj idziemy na kolacje z jego rodzicami, najpierw chcieliśmy im powiedzieć ale teraz jednak zdecydowaliśmy, że dopiero po 12 tygodniu! Rodzinie z mojej strony też tak planujemy powiedzieć. W pracy też zamierzam dopiero po 12 tygodniu szefa poinformować. A jak to jest u was?
Hej wreszcie ktoś z moich rejonówWitam wrześniowe mamy.
W tą środę miałam pierwsze USG. to moja pierwsza ciąża. Orientacyjny termin 22.09
Zobacz załącznik 937453