Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepszy naturalny sposób na lekkie upławy to jogurt naturalny na wkładkę, ulga natychmiastowa! Ale nie zawsze daje gwarancje całkowitego wyleczenia, aczkolwiek w pierwszej ciąży zawsze miałam w lodowce [emoji6]
Kawa, cola, napoje gazowane są niedozwolone.
Chipsy, orzeszki w takich przyprawach, popcorn z mikrofalówki
Mozarella, feta, salami, kabanosy, tuńczyk z puszki, szynka parmenska..
Majonez..
Idę tej listy poszukać i wypisze po polsku.. ale ja to już prawie codziennie jem to samo :-([/QUOTE
Ojej...faktycznie dużo zakazów. Pytałam swojej Pani doktor i mam nie jeść tylko owoco morza, sushi z surowej ryby, tatara i jakiegoś innego surowego mięsa. Kawa i herbata normalnie bo przecież nie wypijam jej po 10 dziennie. Kawa mi nie smakuje a slodka herbata z cytryną pomaga mi na mdłości. No i sery pleśniowe z mleka niepasteryzowanego są zakazane ale takie nie zdarzają się często u nas.
Ale to nie są lekkie uplawy, najgorsze ze lekarz mi przepisal w szpitalu a nie czulam kompletnie zadnych dolegliwosci. Biore bo kazał ale jakos nie wiem czy to dobry pomysl, martwia mnie te uplawy po tych tabletkach.
No właśnie u mnie tez sa skąpe w kolorze pomiędzy bezowym a jasnobrązowym. Mam nadzieje ze to nic takiego..Koko88 też mam plamienia beżowe od kilku dni. Ale skąpe bardzo. Nawet nie wiem czy to jest beżowy, ale na pewno nie czerwone![]()
Naprawde? Ja w pierwszej ciazy ciagle chodzilam do gin. z infekcjami. O jogurcie nigdy nie slyszalam[emoji6]