reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki toxo... Co sądzicie? Trochę się zaczęłam martwić
Screenshot_20190128-163106.jpeg

Dziewczyny właśnie dostałam wyniki toxo... Co sądzicie? Trochę się zaczęłam martwićZobacz załącznik 937799

A robiłaś igM ? Ja miałam ponad 200 ten wynik a drugi minimalny ale nie wiem po co robiłam jak w poprzedniej ciąży wyszło mi ze przechodziłam i teraz potwierdza to ten wynik i a lekarz znowu panikę sieje wiec się zastanawiam po co znowu każe mi robić [emoji29]

Jeśli masz przeciwciała toxo to znaczy że ją przeszłaś już kiedyś, ale żeby wiedzieć dokładnie kiedy potrzeba węcej niz jednego wyniku w tym awidność się robi.
Przechodziłam przez toxoplazmozę w pierwszej ciązy więc mam troche doświadczenia w tym temacie .

A i jeśli masz juz przeciwciała to zawsze juz bedziesz je miec do konca życia :) wiec wysokie Igg może świadczyć o przebytej toxo daaawno temu.

Apropo piersi całą pierwszą ciąże mówiłam że moje nic się nie zmieniły i co to za brednie ze rosną cycki w ciazy :P dwa dni po porodzie zobaczyłam co to znaczy
emoji23.png
emoji23.png
dwa rozmiary pyk od razu :P
jak przestałam karmić to się zdziwiłam jakie miałam małe wczesniej :P a nigdy małe nie były w sumie bo 75D rozmiar :P

Dziękuję dziewczyny za info.
Co do piersi to do porodu miałam małe, a jak zaczęłam karmić to z A zrobiły się D. Jak skończyłam karmic to znów były małe, a teraz zauważyłam że są troszkę większe [emoji6]

reklama
Dziewczynki ma pytanko . Bo byłam dzisiaj prywatnie na wizycie i pani na karteczce mi wypisała jakie mam badania zrobić , to znaczy że idąc do szpitala i robiąc te badania będę musiała za nie płacić ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry