Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne wieści [emoji7][emoji7]Czesc dziewczyny. Ja dzisaj naszczescie zobaczylam znowu bijace serduszko I wyglada na to ze na razie jest wszystko okej te plamienia I krewpodobno dalej byly z jakiegos minimalnego krwiaczka ktory nie jest groznymam nadzieje ze juz bedzie dobrze I to sie unormuje
![]()
Czesc dziewczyny. Ja dzisaj naszczescie zobaczylam znowu bijace serduszko I wyglada na to ze na razie jest wszystko okej te plamienia I krewpodobno dalej byly z jakiegos minimalnego krwiaczka ktory nie jest groznymam nadzieje ze juz bedzie dobrze I to sie unormuje
![]()
A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?A w ogóle jak zapytałam tego lekarza dzisiaj co myśli o porodzie naturalnym po cc, powiedział, że no ja sobie mogę rodzić naturalnie ale nie wie co na to personel medycznypowiedział że szansa jest ale no wszystko w trakcie się okaże.
Ja też na następnej wizycie dostanę kartę ciąży, kolejne wizyty mam 7-go prywatnie a 11-go na NFZ.
Moja córka dzisiaj mnie rozbroiła na łopatki, wzięła kredki puka mi do brzucha i mówi "haloooo, mam dla ciebie kredeczki, zobacz, wychodź!"dwulatki są takie rozczulające
![]()
Na studiach medycznych uczą, że jeśli kobieta miała chociaż raz cc to nawet w połowie porodu naturalnego można podjąć decyzje o przejściu na cesarskie cięcie jeśli kobieta tak zdecyduje, lub lekarze zauważą jakiś problem. A jak personel medyczny się do tego stosuje to już rzeczywiście nie wiadomo.A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?
Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bijejadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka