No pewnie sama koncowka bedzie decydujaca.To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No pewnie sama koncowka bedzie decydujaca.To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.
Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bijejadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Niestety tak jest. Tak samo jak z przepisywaniem leków na receptę. Jak byłam z chorym dzieckiem prywatnie, to w aptece za leki zapłaciłam 60 zł. Za drugim razem byłam na nfz i te same leki kosztowały 3,40 zł.To jest nienormalne. Skoro są te badania refundowane to czego mam płacić xd to teraz mogłabym się umówić do jakiego ginekologa na NFZ i powiedzieć mu zeby wypisał mi skierowanie na badanie ?
Nie mam, ale to chyba jest/bywa normalne. Ja mam z kolei kłucia w lewym boku w okolicach jajnika, od wczoraj, i już szaleję ze strachu. Każda coś nie teges jak widzęDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
A ciśnienie mierzysz ?Dziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
Ja mam, ale tylko jak wstaje z łóżka, więc najpierw muszę usiąść chwilkę i dopiero wstać. Ogólnie mam zawsze niskie ciśnienie więc to też się z tego może braćDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra