No pewnie sama koncowka bedzie decydujaca.To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pewnie sama koncowka bedzie decydujaca.To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.
Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bijejadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Niestety tak jest. Tak samo jak z przepisywaniem leków na receptę. Jak byłam z chorym dzieckiem prywatnie, to w aptece za leki zapłaciłam 60 zł. Za drugim razem byłam na nfz i te same leki kosztowały 3,40 zł.To jest nienormalne. Skoro są te badania refundowane to czego mam płacić xd to teraz mogłabym się umówić do jakiego ginekologa na NFZ i powiedzieć mu zeby wypisał mi skierowanie na badanie ?
Nie mam, ale to chyba jest/bywa normalne. Ja mam z kolei kłucia w lewym boku w okolicach jajnika, od wczoraj, i już szaleję ze strachu. Każda coś nie teges jak widzęDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
A ciśnienie mierzysz ?Dziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
Ja mam, ale tylko jak wstaje z łóżka, więc najpierw muszę usiąść chwilkę i dopiero wstać. Ogólnie mam zawsze niskie ciśnienie więc to też się z tego może braćDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra