Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boże, istnieje coś takiego jak zwolnienie na wypalenie zawodowe? Od zawsze to istniało?
Ja rodzicom powiedziałam od razu. Przecież i tak czy będzie dobrze czy źle to się dowiedzą. A od samego mówienia że jest się w ciąży nic się nie wydarzy. Co ma być to będzie i nie mamy na to wpływu. A teraz wsparcie rodziny według mnie jest najważniejsze. Ale to jest wyjątkowy czas dla każdej z nas i decyzja należy do Ciebie![]()
Dziewczyny, czy wy już mówicie rodzinie i znajomym? Dobrze zrozumiałam, że część z was nie czeka do końca 3 miesiąca?
Pewnie, że wszystko się może wydarzyćU mnie już się rozeszła poczta pantoflowa [emoji6] nie ukrywam bo po co [emoji6] a to że do 3 miesiąca może wszystko się wydarzyć... Życie.
Boje sie im powiedziec troche z powodu checi chronienia ich. Nie wiem czy to ma sens, ale chcialabym, zeby w razie czego nic nie wiedzieli i nie cierpieli ze mna jak ostatnio, gdy poronilam. Ich bol bolał mnie bardziej niz moj.Dla mnie rodzina to podstawowa jednostka społeczna, na pierwszym miejscu w ogole, wiec nawet nie w głowie mi, zeby mieli nie wiedzieć czy dowiedzieć sie po kilku miesiącach dopiero. Wszystko przezywają ze mną. To jest fajne![]()
Boje sie im powiedziec troche z powodu checi chronienia ich. Nie wiem czy to ma sens, ale chcialabym, zeby w razie czego nic nie wiedzieli i nie cierpieli ze mna jak ostatnio, gdy poronilam. Ich bol bolał mnie bardziej niz moj.