Marioola91
Zaciekawiona BB
Ja biorę tylko kwas foliowy. Na witaminy się nie zdecydowałam, lekarz też mówi że nie jest to konieczne. Mam dbać o dietę, codziennie pije sobie jakieś mixy warzywno owocowe plus jakieś dodatki tłuszczowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak planujecie pracować? Ja mam swoją firmę i praktycznie pracuję sama, teraz będę zatrudniać osobę do pomocy. Trochę się boję jak to będzie bo firma opiera się totalnie na mnie i nie wiem co będzie jak zniknę na jakiś czas ;/
Fakt faktem chcę pracować tak długo na ile będę się dobrze czuła.
Wczoraj przyszły do mnie książki "ciążowe" mam co czytać ;p
My na dzien babci i dziadka dalismy laurki które robiła córka z podpisem kochamk cie babciu, dziadku Hania iiiiii....Dziewczyny, a jak poinformowaliście najbliższych w ogóle? Albo jak planujecie? Jakoś fajnie/w szczególny sposob, czy po prostu "Mamo, tato, jestem w ciąży"?
Jeszcze nicDziewczyny mam pytanko, czy stosujecie coś na brzuszek, w sensie zeby rozstępów nie było.
Przyjaciółkom po prostu powiedziałam, a rodzice dostali ładną drewnianą skrzyneczke, w której w środku była koperta ze zdjęciem USG.Dziewczyny, a jak poinformowaliście najbliższych w ogóle? Albo jak planujecie? Jakoś fajnie/w szczególny sposob, czy po prostu "Mamo, tato, jestem w ciąży"?
Olix gratuluje.
Ja się tak boje czy Wszytsko Ok. Teraz tak myśle ze niska miałam ta betę na tle waszychobjawowo nie mam żadnych... niech już będzie piątek
Jakie zamówiłaś? Może skorzystamA jak planujecie pracować? Ja mam swoją firmę i praktycznie pracuję sama, teraz będę zatrudniać osobę do pomocy. Trochę się boję jak to będzie bo firma opiera się totalnie na mnie i nie wiem co będzie jak zniknę na jakiś czas ;/
Fakt faktem chcę pracować tak długo na ile będę się dobrze czuła.
Wczoraj przyszły do mnie książki "ciążowe" mam co czytać ;p
Ja również mam własną firmę i szczerze mówiąc jestem przerażona jak to będzie jak już młode się urodzi, bo z dwójką małych dzieci na pewno będzie bardzo ciężko. Nie chce zamykać, ale nie wiem czy nie zawieszę na kilka miesięcy, bo wiem jak wyglądały pierwsze miesiące z córką...Ja tez mam firme. Pracuje sama. Nie bede rezygnować. Bede pracowac póki moge na macierzynskim tez jakos to poukladam. Pewnie zwołanie obroty ale cos robic musze.