Lovi23
Fanka BB :)
I prawidłowo... powinno się mieć zaufanie do swojego lekarzaMój lekarz z tych co się doszkala ciagle przyjmuje prywatnie i kolejki od 15 są już a od 16 przyjmuje . Uratował mi dwie ciąże wiec trzymam się zaleceń jego [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I prawidłowo... powinno się mieć zaufanie do swojego lekarzaMój lekarz z tych co się doszkala ciagle przyjmuje prywatnie i kolejki od 15 są już a od 16 przyjmuje . Uratował mi dwie ciąże wiec trzymam się zaleceń jego [emoji3]
Mój lekarz z tych co się doszkala ciagle przyjmuje prywatnie i kolejki od 15 są już a od 16 przyjmuje . Uratował mi dwie ciąże wiec trzymam się zaleceń jego [emoji3]
Moze krew po badaniu, to sie zdarza. Ale lepiej sprawdzić.Hej, ja po wizycie, serduszko było[emoji173] ale po powrocie do domu krwawilam więc nie zdążyłam się nacieszyć, skoczę dziś na ip bo mój lekarz ma dyżur. Eh..
Termin z usg 27.09.
Daj znać czy wszystko w porządku [emoji8]Hej, ja po wizycie, serduszko było[emoji173] ale po powrocie do domu krwawilam więc nie zdążyłam się nacieszyć, skoczę dziś na ip bo mój lekarz ma dyżur. Eh..
Termin z usg 27.09.
No i jak? Napewno wszystko w porządkuHej, ja po wizycie, serduszko było[emoji173] ale po powrocie do domu krwawilam więc nie zdążyłam się nacieszyć, skoczę dziś na ip bo mój lekarz ma dyżur. Eh..
Termin z usg 27.09.