Klauduśka23
Fanka BB :)
Hej hej! Ja już po badaniach. Tyle ludzi czekało za pobraniem krwi, że po pół godziny stania w tym tłumie oczywiście zasłabłam :/ ale na szczęście już po. Teraz leżę w łóżku i wcinam śniadanie [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hej! Ja już po badaniach. Tyle ludzi czekało za pobraniem krwi, że po pół godziny stania w tym tłumie oczywiście zasłabłam :/ ale na szczęście już po. Teraz leżę w łóżku i wcinam śniadanie [emoji23]
Nikt cie nie chciał przepuścić?
Coś tysame starsze osoby, każdy niby się spieszył
a jedna Pani stwierdziła ze przecież nie widać żebym była w ciąży, a nawet jeśli to pewnie i tak się nigdzie nie spieszę wiec poczekam
Już się wolałam nie odzywać...
Ja zaczęłam wczoraj 7 tydzień (lub skończyłam 6 jak kto woli@Klauduśka23 jak dla mnie starsze osoby mają gorsze podejście do kobiet ciężarnych niż młode... W poprzedniej ciąży jeśli ktoś mnie przepuszczał w kolejce w sklepie byla to młodzież z plecakami a starsze osoby odwracają głowę... Nie wspominając o ich wzroku na płaczące dziecko w wózku... Wrr[emoji849]
I mam jeszcze pytanko.. Kiedy zaczęły się u Was mdłości? W którym tygodniu? Ja dzisiaj zaczynam 7 i wszystko bylo ok ale od wczoraj dziwnie sie czuję ale też nie chce sie nakręcać...
@Klauduśka23 jak dla mnie starsze osoby mają gorsze podejście do kobiet ciężarnych niż młode... W poprzedniej ciąży jeśli ktoś mnie przepuszczał w kolejce w sklepie byla to młodzież z plecakami a starsze osoby odwracają głowę... Nie wspominając o ich wzroku na płaczące dziecko w wózku... Wrr[emoji849]
I mam jeszcze pytanko.. Kiedy zaczęły się u Was mdłości? W którym tygodniu? Ja dzisiaj zaczynam 7 i wszystko bylo ok ale od wczoraj dziwnie sie czuję ale też nie chce sie nakręcać...