• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej hej! Ja już po badaniach. Tyle ludzi czekało za pobraniem krwi, że po pół godziny stania w tym tłumie oczywiście zasłabłam :/ ale na szczęście już po. Teraz leżę w łóżku i wcinam śniadanie [emoji23]

reklama
Omatkoicórko mam ochotę umrzeć :( czuje się jak na mega kacu po czerwonym winie, niedobrze mi bez przerwy, nie jestem w stanie nic zjeść - tym bardziej sobie coś zrobić. Chodzę zagięta w pół bo żołądek mnie boli :( i do tego ten ból głowy... Mąż dziś wróci dopiero po 19 z pracy a w domu chory 2,5 latek :( niech ten dzień się już skonczyyyy ;(

Współczuję Wam tego złego samopoczucia. Ja się tak zestresowalam krwawienien że mi nawet niedobrze nie jest.

Marlusia ja też miałam być październik a urodziłam się 23.09;)

Moniczka2609 eh no mega mnie to stresuje. Wiem że sobie poradzi mój mąż ale ja będę tak tęsknić i ona pewnie też.. zdarzało się że nie było mnie cały dzień ale w nocy zawsze jestem a śpimy razem w trójkę. Będę tam płakać przecież [emoji85]

@Klauduśka23 jak dla mnie starsze osoby mają gorsze podejście do kobiet ciężarnych niż młode... W poprzedniej ciąży jeśli ktoś mnie przepuszczał w kolejce w sklepie byla to młodzież z plecakami a starsze osoby odwracają głowę... Nie wspominając o ich wzroku na płaczące dziecko w wózku... Wrr[emoji849]

I mam jeszcze pytanko.. Kiedy zaczęły się u Was mdłości? W którym tygodniu? Ja dzisiaj zaczynam 7 i wszystko bylo ok ale od wczoraj dziwnie sie czuję ale też nie chce sie nakręcać...

@Klauduśka23 jak dla mnie starsze osoby mają gorsze podejście do kobiet ciężarnych niż młode... W poprzedniej ciąży jeśli ktoś mnie przepuszczał w kolejce w sklepie byla to młodzież z plecakami a starsze osoby odwracają głowę... Nie wspominając o ich wzroku na płaczące dziecko w wózku... Wrr[emoji849]

I mam jeszcze pytanko.. Kiedy zaczęły się u Was mdłości? W którym tygodniu? Ja dzisiaj zaczynam 7 i wszystko bylo ok ale od wczoraj dziwnie sie czuję ale też nie chce sie nakręcać...
Ja zaczęłam wczoraj 7 tydzień (lub skończyłam 6 jak kto woli :p) i nudności nie miałam i nie mam. Ani przez sekundę nie było mi niedobrze.

reklama

Ojj tak, nie raz się spotkałam z sytuacją kiedy młodzież przepuściła kobietę w ciąży, a starsze osoby stojące z tylu oczywiście nie mogły się nagadać ;)
U mnie mdłości zaczęły się tak mniej więcej na początku 8 tygodnia. Na szczęście teraz już jest lepiej :) czasem tylko wieczorem mnie łapią, ale już umiem sobie z nimi poradzić :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry