U
użytkownik188836
Gość
Wyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super wieści [emoji16] oby więcej takichWyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze![]()
Ja 23 i również pierwsza ciążaTo super wiek, ja uważam że im wcześniej tym lepiejDziecie 20 lat będzie miało a my druga młodość
![]()
Bede wdziecznaJak chcesz to mogę Ci wysłać zdjęcia jak to wygląda w środku [emoji3]
Ja zamawiałam w niedzielęA ja już go mam![]()
Super cieszę sięWyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze![]()
Ja 24,5 też pierwszaJa 23 i również pierwsza ciąża![]()
Już wysłałam kilka stron w wiadomościBede wdzieczna
i w ogole po co on jest. wybacz ignorancje, ale nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalam![]()
Ja miałam też 24 nawet niecałe jak urodziłam synka. Teraz będzie prawie 27, bo urodziny mam 26 wrześniaSuper cieszę się![]()
Ja 24,5 też pierwsza![]()