Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniuMi dzisiaj mąż uświadomił, że jutro mamy rocznicę i jutro mamy usg Mam coś probem z jedzeniem. Kupilam tone owocow i bede robic sobie koktajle bo to lepiej wchodzi.
A lat mam w czerwcu 29 i pierwsze dziecko.
cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniupluje sobie w brode, ze mi "ukradl" najlepsze lata zycia
meza poznalam dopioergo gdy mialam 31 lat, oswiadczyl sie po 2,5 roku, mialam nadzieje tez, ze zrobi to szybko, duzo szybciej, nie dawalam po sobie poznac, ale cierpialam ponad rok, kiedy wciaz nie mialam tych zareczyn i slubu, bo balam sie, ze nie dam rady miec dziecka. I gdy pojawila sie ciaza, najpierw sie ucieszylam, ale i tak wiedzialam, ze urodze w wieku 35 lat, to mnie obrzydzalo, a gdy poronilam, zalamalam sie zupelnie, lecze sie przez to u psychologa
zazdroszcze mlodym dziewczynom, ktore zostana matkami
Ciesz się tym, że masz mężczyznę, który Cię kocha, który zaplanował z Tobą całe życie i jest przy Tobie, a ta ciąża jest zwieńczeniem Waszej miłości. Nie ważne, że w tym wieku. Zobaczysz, że jak urodzisz to nawet nie pomyślisz o tym. Będzie się liczyła tylko rodzina i Wasze szczęście [emoji8][emoji7]cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniupluje sobie w brode, ze mi "ukradl" najlepsze lata zycia
meza poznalam dopioergo gdy mialam 31 lat, oswiadczyl sie po 2,5 roku, mialam nadzieje tez, ze zrobi to szybko, duzo szybciej, nie dawalam po sobie poznac, ale cierpialam ponad rok, kiedy wciaz nie mialam tych zareczyn i slubu, bo balam sie, ze nie dam rady miec dziecka. I gdy pojawila sie ciaza, najpierw sie ucieszylam, ale i tak wiedzialam, ze urodze w wieku 35 lat, to mnie obrzydzalo, a gdy poronilam, zalamalam sie zupelnie, lecze sie przez to u psychologa
zazdroszcze mlodym dziewczynom, ktore zostana matkami
To jest nas więcej, ja w styczniu skończyłam 29![]()
12Którego?? Ja 18 stycznia [emoji5][emoji16]