U
użytkownik188836
Gość
@Klauduśka23 miałam tak przedwczoraj i pocieszę Cię ze dzis jest dużo lepiej więc raczej raz na jakiś czas przechodzi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam toksoplazmozę aktualnie, na szczęście badania wykazaly, ze te wspolczynniki robia sie coraz lepsze i z awidności wynika, ze to coś starego, w sensie ma ponad 3 miesiące. A zaraziłam się, podejrzewam, tatarem, który zjadlam na przyjeciu u rodzicow.@Kara88 a czytalam, ze wieksze prawdopodobieństwo jest zarażenia sie toxo przez nieumyte owoce, warzywa niż przez sam kontakt z kotem[emoji854](nie licząc kuwety) ... Ile w tym prawdy? Nie wiem. [emoji848]
Chyba zalezy gdzie robisz. Ja mialam tego samego dnia wieczorem juz na portalu pacjenta, a HIV odebralam nastepnego dnia rano, bo te akurat trzeba osobiscie.Dziewczyny glukozę się robi na czczo, prawda?
I ile się czeka na te wyniki toxo, wr tsh, HIV? Nie wiem czy jak jutro zrobię to będą wyniki do wtorku?
KlauduśkaOd wczorajszego wieczora strasznie bolą mnie pachwiny :/ wiem, że to normalne ale jest to już trochę uciążliwe :/
Mamy tę samą siostrę? :OMoja siostra (rodzi w marcu), jak jej powiedziałam, że boli to usłyszałam- lepiej nie będzie![]()
KlauduśkaJa mam codziennie jakieś dziwactwa z bolącymi kwestiami w tamtych okolicach. Do tego non stop mnie mdli. Czekam aż to się skończy, bo podobno do końca 1 trymestru tylko mam to mieć. Oby! Módlmy się o to, żebyśmy choc troche spokoju zaznaly niedlugo
![]()
Chyba zalezy gdzie robisz. Ja mialam tego samego dnia wieczorem juz na portalu pacjenta, a HIV odebralam nastepnego dnia rano, bo te akurat trzeba osobiscie.
Nie u nasNie trzeba osobiście. Ja mama wyniki HIV na panelu pacjenta w Diagnostyce normalnie. Jedynie przeciwciała do krwi musisz odebrać osobiście.