Nie mów, że tez mialas 1 dzien 20 grudniaU mnie tez !!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mów, że tez mialas 1 dzien 20 grudniaU mnie tez !!!![]()
no szalona no, ty sie ciesz, ze chwilowo przynajmniej ustaly, pewnie znowu wroca. Mnie ucichły na 2 dni - jak na złość troche na 2 dni przed dzisiejszym USG, od jakiejs godziny wracaja, takze wolalabym miec dluzsze wolne od wymiotow@dory brakuje mi tych objawówi jakieś głupie myśli mi przechodzą, jeszcze miałam sen że okropnie krwawiłam
![]()
Super [emoji3] na to czekamDziewczyny w lidlu będą rzeczy dla ciężarnych [emoji5]
Zobacz załącznik 941950Zobacz załącznik 941951
@Klauduśka23 ja też mam i jestem bardzo zadowolona z segregatora
Wiecie co jakoś dziwnie sie czuje, od jakiegoś czasu nie mam objawów. Cycki przestały boleć, macica mnie nie ciągnie... czuje się prawie jak nie byłam w ciąży... :/ Chyba powinnam się cieszyć że tak dobrze przechodzę no ale jakoś mnie to nie pokoi... Co prawda nadal szybko jestem zmęczona, same sutki dość drażliwe i sikam co 5 minut, ale dla mnie to za małe objawyi na dodatek wrócił apetycik, mdłości ustąpiły
No ja właśnie już zaczynam się nie mieścić w spodnie. Planowałam zakupy po wizycie 20.02 kiedy mam usg. Więc akurat oferta pasujeDziewczyny w lidlu będą rzeczy dla ciężarnych [emoji5]