reklama

Wrześniowe mamy 2019

Czyli kto ma już prenatalne w przyszłym tygodniu?
@jurkovska i kto jeszcze? Ja dopiero za 4 tygodnie :( i na płeć może być za szybko jeszcze. Szczerze to nie spotkałam jeszcze nikogo kto by się dowiedział o płci w 12 tyg tak żeby byś pewnym :p ale może któraś z was bedzie pierwsza :D ja na to nie licze :) myślę że po 14tyg już można się spodziewać wieści.
Koleżanki dwie tak miały że niby im gadali że dziewczynki na prenatalnych a potem zdziwienie bo chłopaki były :D tak szybko to wygląda podobnie jeszcze :)
Ja dwie poprzednie ciąże wiedziałam na prenatalnym i siebpotwierdzilo w pierwszej ciąży synek był o 2 tyg do przodu wiec widziałam nawet ja sisusiaka w drugiej nie pamietam ale na 90% lekarz mówił ze chłopiec i się potwierdziło

reklama
U mnie 12+4. Ciekawe czy się dowiemy. Nie mam w sumie żadnych preferencji ale ciekawość mnie zżera. Zawsze jak myślałam o pierwszym dziecku to bardzo chciałam chłopca ale teraz jakoś wszystko mi jedno. Kazdy ma jakis typ i jestem ciekawa czyje przypuszczenia sie spelnią (mąż i moja mama mówią że będzie chłopiec, brat że dziewczynka). Dodam że mamy już w domu córkę (nie jestem jej mamą biologiczną).
To mamy chyba podobne ciąże hehe ja mam termin na 4 września a Ty? Z om. Ale ja będę się umawiać i myśle ostatni tydzień sierpnia to na pewno się rozwiąże.
Mi wszyscy jednogłośnie mówią ze corka będzie. Może temu ze mam chłopców żeby mi radość sprawić. Jedynie moja przyjaciółka nie z takich żeby zadowalać ale od testu mówi ze Nina siedzi heheheh

No podobno z chłopakami łatwiej bo jak już widać to nie odpadnie :P ale w drugą stronę często się mylą.
Też zależy kiedy się idzie, wiadomo, bo inaczej w 11 a inaczej 13.
@jurkovska to może masz szanse sie dowiedzieć jak bedzie juz 13 :D

To ja bym się zaczęła martwić jaka byłaby faktycznie na czczo. Jak masz możliwość to wypożycz glukometr i posprawdzaj sobie na czczo i po posiłku cukier
Natalia ja nie z takich żeby przezywać. Jak będę robić badanie jakieś ponownie to powtórzę. Nie biorę do głowy bo w sumie nie miałam z tym chyba nigdy problemu. Glukometr mam nawet w domu bo teściowa w przychodni pracuje ale nie używam.

Ja będę miała prenatalne w połowie 13 tyg wiec jak siur nie bedzie wystawał to sie wściekne
To życzę Ci takich widoków jak ja miałam w pierwszej ciąży. Mały ufoludek i duży siuras przekrój boczny sterczący nie mogło być mowy o pomyłce. W drugiej ja nie widziałam w 12 lekarz na 90% coś pokazywał ale ja nie widziałam. Za to po miesiącu jak przyłożył głowice to centralnie to nóżek rozłożonych i siurasa w środku wszyscy śmieliśmy się z tego widoku. Ja jak trzeci raz to zobaczę to to wścieknie się potrójnie bo ja już trzecia ciąże na córkę czekam

No podobno z chłopakami łatwiej bo jak już widać to nie odpadnie :p ale w drugą stronę często się mylą.
Też zależy kiedy się idzie, wiadomo, bo inaczej w 11 a inaczej 13.
@jurkovska to może masz szanse sie dowiedzieć jak bedzie juz 13 :D
Dokładnie podobno dziewczynkę można pomylić. Chociaż jak dobre usg i nic nie wisi między nogami to może jednak.... ja już jak dowiem się to w końcu pierwsze ciuszki można będzie kupować

Moja szwagierka tak właśnie zaliczyła wpadkę że miała ostatni dzień okresu i powiedziała do chlopaka że spoko nie muszą się zabezpieczać [emoji23][emoji23][emoji23] więc wiecie 100% metoda to tylko szklanka wody zamiast [emoji28]

@jurkovska Ty musisz poczekać, ja mam prenatalne 22.03 [emoji28]

reklama
To mamy chyba podobne ciąże hehe ja mam termin na 4 września a Ty? Z om. Ale ja będę się umawiać i myśle ostatni tydzień sierpnia to na pewno się rozwiąże.
Mi wszyscy jednogłośnie mówią ze corka będzie. Może temu ze mam chłopców żeby mi radość sprawić. Jedynie moja przyjaciółka nie z takich żeby zadowalać ale od testu mówi ze Nina siedzi heheheh
Mam termin na 5.09. Ale.zobaczymy czy tak będzie po tym iść prenatalnymi 25.02.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry