Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny które miały tak dziwnie owulację tuż po okresie lub tuż przed to jak Wam liczą termin prenatalnych? Wg USG wcześniejszego czy wg miesiączki? Ja się ciągle tym stresuje bo bez kitu kompletnie nie pamiętam kiedy ten okres miałam ostatnio. No gdzieś w grudniu... No nie wiem jak to się stało że jestem w ciąży [emoji23] tak rozmawialiśmy z mężem że nie mamy pojęcia, święta nie, sylwester nie... A grudzień taki załatany miałam, dużo roboty, młoda chora że jeździłam z nią po lekarzach. Niepokalane poczęcie w tym całym zawirowaniu [emoji23]
Ja dziś wizytuje na 18. Kto jeszcze? Wszystkie badania w normie na szczęście, trochę limfocyty poniżej normy.
No nie wiem jak to się stało że jestem w ciąży [emoji23] tak rozmawialiśmy z mężem że nie mamy pojęcia, święta nie, sylwester nie... A grudzień taki załatany miałam, dużo roboty, młoda chora że jeździłam z nią po lekarzach. Niepokalane poczęcie w tym całym zawirowaniu [emoji23]
To licz mniej więcej wg USG...najdokładniejDziewczyny które miały tak dziwnie owulację tuż po okresie lub tuż przed to jak Wam liczą termin prenatalnych? Wg USG wcześniejszego czy wg miesiączki? Ja się ciągle tym stresuje bo bez kitu kompletnie nie pamiętam kiedy ten okres miałam ostatnio. No gdzieś w grudniu... No nie wiem jak to się stało że jestem w ciąży [emoji23] tak rozmawialiśmy z mężem że nie mamy pojęcia, święta nie, sylwester nie... A grudzień taki załatany miałam, dużo roboty, młoda chora że jeździłam z nią po lekarzach. Niepokalane poczęcie w tym całym zawirowaniu [emoji23]
Ja dziś wizytuje na 18. Kto jeszcze? Wszystkie badania w normie na szczęście, trochę limfocyty poniżej normy.
Hey czy któraś z was miała doczynienia z globulkami macmiror complex 500?? Lekarz mi je przepisał na zapalenie a czytam że w 1 trymestrze nie można ich stosować i teraz się boję naprawdę nie wiem co mam robić![]()