Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być, na tym etapie źle zmierzy i masz tydzień różnicy npJa też mam dylemat co do prenatalnych bo wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciążę, inaczej to byłoby niepokalane poczęcie a na usg wyszło dziecko 5dni młodsze... I nie wiem czy to błąd pomiarów czy o co chodzi [emoji849]
Ja mam tydzień po Tobie 21 lutego ostatnio jak byłam to dzidziuś był równiutki z usg jak z dnia miesiączki. Także tez nie wiem czy określi już płeć ale wierze ze coś tam już powieJa tu bardziej myślę o pomierzeniu innych rzeczy[emoji16] na płeć za szybko, ale spokojnie kiedyś się dowiem hehe
A ty kiedy masz?
pewnie chleb z maslem i serem albo parowka dostajesz, biedna?A ja dalej w szpitalu. Dziś miałam drugi raz robiona krzywa cukrową. Kompletnie tego nie rozumiem mam kartkę ze swoimi pomiarami zazwyczaj powyżej normy. Dziś na czczo 101. Tak samo w karcie ciazy miałam wpisane wyniki z ostatniej krzywej. Ciśnienie dalej wysokie, bol głowy przeszedł po kroplowce. Jutro miałam mieć wizytę u diabetologa na którą czekam 3 tygodnie i chyba nic z tego. A dieta cukrzycowa w szpitalu? Nie istnieje
to będzie 9+6, a w tym czasie ostatnio poroniłam, dodatkowo objawy od paru dni bardzo się wyciszyły, chyba oszaleje do jutra pewnie chleb z maslem i serem albo parowka dostajesz, biedna?
A ja dalej w szpitalu. Dziś miałam drugi raz robiona krzywa cukrową. Kompletnie tego nie rozumiem mam kartkę ze swoimi pomiarami zazwyczaj powyżej normy. Dziś na czczo 101. Tak samo w karcie ciazy miałam wpisane wyniki z ostatniej krzywej. Ciśnienie dalej wysokie, bol głowy przeszedł po kroplowce. Jutro miałam mieć wizytę u diabetologa na którą czekam 3 tygodnie i chyba nic z tego. A dieta cukrzycowa w szpitalu? Nie istnieje