Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawie zgadlas, łyżka twarogu i dwie wielkie kromy białego chleba
Dziewczyny, czy wy pijecie kawe? Bo ja od poczatku ciazy ani jednej, bo sie boje, ale widze, ze wiele kobiet pije bez problemu. Bo taka mam czasami ochote, ze hoho
Bo mnie ostatnio moja na NFZ po prostu wkurzyła...chodzę do niej od 8 lat, ale jej podejście ostatnio mnie zdenerwowało i tyle[emoji16]A dlaczego kochana jeśli mogę wiedzieć??
w ciagu ostatniego roku lezalam 2 razy w szpitalu i powiem ci, ze faktycznie to jedzenie jest ohydne, tzn sniadanie i kolacja, ale obiady sa pyszne (mnie zawsze smakowaly). Ale naszly mnie takie refleksje: lezalam na oddzialach, gdzie za kazdym razem 2 kobiety przyznaly sie, ze przyszly odpoczac. powaznie. one przyznaly ze raz na rok przychodza, mowia, ze maja zawroty glowy i chca odpoczac. jedna nauczycielka byla, inna starsza, odpoczynek od opieki nad wnukami, a dwie pozostale nie pamietam dlaczego, ale mnie to zabilo z miejsca.Masakra jak można tak ciężarne karmić
Zresztą, jak syna urodziłam i wiadomo piersią karmiłam - to dieta szpitalana tez była zachwycająca.
ale taka zwykła? mocna? w sensie np mala espresso moge?
Jedno espresso ma ok 200mg kofeiny i to jest bezpieczna ilość w ciążyale taka zwykła? mocna? w sensie np mala espresso moge?![]()