Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko ok[emoji3] dziecię ma 4,5 cm. Serduszko bije, główka, mózg, brzuszek, 2 ręce i 2 nogi wszystko na swoim miejscu[emoji39] termin USG cały czas wychodzi na 28 sierpnia[emoji16]Zobacz załącznik 942267
my i tak w tym roku nie planowalismy Chorwacji, bo trzeba dom wykończyć, ale tęskno będzie bo juz tyle lat jeździliśmy ciągle w to samo miejsce. Za rok pojedziemy tylko juz większą ekipą@Mamawrzesniowa a my planujemy jeszcze wypad do Chorwacji w tym roku... Oczywiście wszystko za zgodą lekarza jak nie będzie przeciwwskazań. Rezerwację juz mamy ale na szczęście bezpłatną do końca maja.. (różnie może być, jak będzie trzeba zrezygnować to mowi sie trudno - zdrówko ważniejsze.)
Jeszcze dołem[emoji16] ale od kolejnej wizyty góra hehe@Kara88 jaki dzidziuś już wielki ♡ tak z ciekawości zapytam, masz juz usg przez brzuszek? Ale Wam zazdroszcze tych wizyt, ja mam wizyte 27 i moje zycie polega na odliczaniu z wizyty do wizyty haha. Cieszę się ze tu same dobre wieści ♡♡