Kattee
Fanka BB :)
@justyndziuk mam bardzo podobny brzuszek do twojego
gdzie kupiłaś leginsy? To chyba już ciążowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W grudniu był wysportowany, ja widzę różnice. Dla mnie teraz jest okrągły, widzę ta wypukłość [emoji177]
Zobacz załącznik 943207Zobacz załącznik 943208
@czarnulka28 współczuje dolegliwości [emoji45]
@Klaudia278 mnie tez ciągnie jak pochodzę za długo do tego twardnieje i jest to bardzo nieprzyjemne..
U mnie też ktoś tak może pomyśleć, że się objadlam [emoji39] chociaż wieczorami zawsze jest większy jak się porządnie najem [emoji23]Teraz się wszystko zgadza na szczęścienawet mąż słszyał że 10 cm ma nasz Okruszek wiec dobrze ze sobie to wyjasnilam. zobaczymy tylko potem jak to będzie z łożyskiem.
A co do brzuszka to ja też mam. Może nie jest jakiś ogromny ale widać różnice. Rodzice nie widzieli mnie 2 tygodnie i mówili wczoraj że widać ładnie ale ktoś może też pomyśleć że się objadlam![]()
Ale piękna figura! U mnie tez moze wczesniej nie byl wysportowany, ale zawsze mega płaski bo nawet jak tyje to nigdy w bebol. Tez widzę różnice, az tak cieplej na serduszku. Chyba jedyna sytuacja kiedy kobieta cieszy sie ze tyje haha ♡W grudniu był wysportowany, ja widzę różnice. Dla mnie teraz jest okrągły, widzę ta wypukłość [emoji177]
Zobacz załącznik 943207Zobacz załącznik 943208
@czarnulka28 współczuje dolegliwości [emoji45]
@Klaudia278 mnie tez ciągnie jak pochodzę za długo do tego twardnieje i jest to bardzo nieprzyjemne..
Super[emoji16]piękny maluszek [emoji8]Cieszę się z samych dobrych wiadomościu nas też wszystko dobrze. 4,66cm szczęścia
![]()
Cieszę się z samych dobrych wiadomościu nas też wszystko dobrze. 4,66cm szczęścia
![]()