Kara88
Fanka BB :)
Może być[emoji3]zależy gdzie robisz..ja podałam średnie ceny ale za 250 USG i 100 badanie krwi też widziałam[emoji39]A ja jade do Poznania na prenatalne i USG+krew 320zl[emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być[emoji3]zależy gdzie robisz..ja podałam średnie ceny ale za 250 USG i 100 badanie krwi też widziałam[emoji39]A ja jade do Poznania na prenatalne i USG+krew 320zl[emoji848]
Ja w PreMediCare u doktora Kocylowskiego [emoji6]Może być[emoji3]zależy gdzie robisz..ja podałam średnie ceny ale za 250 USG i 100 badanie krwi też widziałam[emoji39]
Mam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane
Ja za samo USG będę płaciła 320 zł...A ja jade do Poznania na prenatalne i USG+krew 320zl[emoji848]
Ale tez tam w PreMediCare?Ja za samo USG będę płaciła 320 zł...
Mam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane