Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przestań czytać głupoty! Na pewno wszystko będzie ok[emoji3]Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocyznowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak
![]()
Ja wiem, ze jestem debil, ale nic nie poradze.tak się bojePrzestań czytać głupoty! Na pewno wszystko będzie ok[emoji3]
Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocyznowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak
![]()
Ja jablka, pomarancze i banany na kkilogramyA co do jedzenia to tez caly czas z glowa w lodowce. Wczesniej w to nie wierzylam ale w tej ciazy mam smak na kwasne, pomarancze , kiwi no i pomidory kilogramami bym jadla. Tylko wiadomo ze teraz te pomidory to wcale nie maja smaku