whew_o
Zaangażowana w BB
To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
No właśnie spory masz bebolek, ale kazda kobieta inna. Mi chodzi o to ze tak w ciagu dnia strasznie rośnie, plasciutkiego brzucha, robi sie cos takiego... i w dzien, w dzien to samo.To ja jestem jakaś wyjątkowa bombą jest ładny brzuszek
U mnie taki sam. W pierwszej ciąży może miałam taki w 20 tygodniu! Chciałam kupić sobie dziś leginsy ciążowe ale w tym centrum handlowym nie było akurat hm mama i dalej będę się męczyć...10+2 tydzień
To dziś w Lidlu poszukaj.U mnie taki sam. W pierwszej ciąży może miałam taki w 20 tygodniu! Chciałam kupić sobie dziś leginsy ciążowe ale w tym centrum handlowym nie było akurat hm mama i dalej będę się męczyć...
No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.
Ja tez tak mam... I w poprzednich 2 ciążach tez tak mialam.. Do 5msc w ciagu dnia nie bylo widac ze jestem w ciąży a wieczorami piłka [emoji23]No ale wlasnie jakby caly czas był, ale z rana wstaje i nie ma. Zasypiam z brzuchem, wstaje bez haha [emoji23] jak chodze np, to mi jakoś taki większy się wydaje. Moze panikuje, 2 tygodnie już dzidzi nie widziałam i jobla dostaje.