Olix wytrzymamyważne że to już za 3 dni!!! A potem znów długo długo nic..
Nigdy aż tak nie czekałam na poniedziałeku mnie później 13 prenetalne, więc może jakoś wytrzymam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olix wytrzymamyważne że to już za 3 dni!!! A potem znów długo długo nic..
Nigdy aż tak nie czekałam na poniedziałeku mnie później 13 prenetalne, więc może jakoś wytrzymam
![]()
oooj niee, ja jestem ze wschodu i nigdy nie mówiłam i nie pisałam z błędamiA myślałam, że to jakieś wschodnie![]()
witaj, mamy dokładnie ten sam dzieńHey a ja witam się dziś w 11 tygodniu ciąży czyli 10+0 :* jak ten czas szybko leci![]()
Właśnie u nas też pytanie co z lozeczkiem... Czy córce kupic nowe łóżko, myślałam o łóżku domek, czy może jakaś dostawke. Pewnie obudzę się koło 30 tygodnia [emoji23] jak to wszystko rozplanowac i zaplanować.Marlusia moja znajoma miała tego typu gondole i była zadowolona, bo jej córka usypiala tylko przy takim bujaniu jakie da się uzyskać tylko w retro.
Koko heheh to u mnie konsternacją była Agata![]()
Też wszystko zostawiłam po córce. Tylko nie wiem co zrobić z lozeczkiem. Czy kupić córce nowy tapczanik czy nowemu bablowi dostawke do naszego lozka[emoji848]
Olix u mnie 15tego więc znów będziemy czekać razem [emoji4]
Jurczux też nie rozumiem jak można komuś powiedzieć że niefajne imie dla dziecka wybrał.
Ja robię tylko usgCześć wszystkim![]()
Jestem Ania i chciałam się przywitać, dołączając do waszego grona jako wrześniowka 2019![]()
To moja pierwsza ciąża, planowana. Wizytę u gina mam 7 marca i to będzie 14 tydzień, po cichu liczę na szansę poznania płci chociaż szansa chyba niewielkai bardzo liczę na chłopaka - Michasia albo Kubusia
, ale zobaczymy
. Jeśli dziewczynka, to Julka albo Sandra
.
Przy okazji dziewczyny chciałam się zapytać was o zdanie, co sądzicie na temat badań prenatalnych? chodzi mi wyłącznie o USG.
Wiem, że jest tutaj na forum temat w tej sprawie, bo już go przeczytałam, ale nadal się waham czy wykonać takie badanie? Mam 27 lat, lekarz twierdzi, że wszystko w porządku więc badanie byłoby prywatnie na moje życzenie. Spotkałam się z opinią, że samo USG i tak nic nie daje, co wy sądzicie?
Cieszę się, ,że mogłam do was dołączyć !
Ja dzisiaj mam wizytę, koło 17 [emoji39]
ej, ale to znaczy, ze sie poprawia. Po 3 miesiącach jest coraz lepiej, a to dobrzeAle zazdroszczę braku objawów ja to 13 tydzień jestem i czuje się dalej fatalnie z żołądkiem może jest deczko lepiej bo nie zygam jak przy jelitowce ale szału nie ma