Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To przed kupnem proponuję jeszcze sprawdzić, czy wózek łatwo się składa i czy zmieści się do samochodu. My tego przed kupnem nie sprawdziliśmy, bo nie wiedzieliśmy, że można o wiele łatwiej składać wózek czy przekładać gondolę, kiedy słońce razi dziecko. Mimo tych wad i tak wózek uważam za odpowiedni na moje warunki.@pumelova podobno dostawka to świetna sprawa.
Co do prenatalnych to własnie mój lekarz jest jednym z 3 w mieście, którzy mają te uprawnienia, ale wszyscy przyjmują w jednej przychodni i tak. No i zalecił mi, żeby zrobić (ale nie powiedział, że sam robi) właśnie i krew i usg.
@Agnieszka kw to super dzięki za opinie, mieszkam na wsi, a w mieście też raczej wertepy więc faktycznie te amortyzatory będą idealneNo, ale jeszcze mężu musi mieć jakieś zdanie pewnie w temacie wózka :/ ;p
Właśnie nawet nie patrzył powiedział o tych darmowych prenatalnych u nas w mieście ze się można zapisać i powiedziałam mu że się zapisałam już i za tydzień mam wizytę to przerwał USG i powiedział że super bo tam mają świetny sprzęt, dużo lepszy od tego i tam dokładnie wszystko pomierzą [emoji36]Ale nie widział noska? Czy nie patrzył? Może to przez gorszy sprzęt ,nie martw się na zapas, nie ma co sie nakrecac, nt dobre masz. A ile dzidziuś mierzył?
Ja moja młoda przez pierwsze 6 tygodni musiałam wybudzac, bo takie ponoć zalecenia... a ona w ogóle nie myślała o jedzeniu! [emoji849] I musiałam ja rozbierac do samego pampersa , budziki nastawiac cuda wianki... [emoji849] co sie nameczylam, nieraz to plakac mi sie chcialo. I do tej pory śpi w nocy jak zabita, od 21- 8/9 [emoji23] Tyle co przy ząbkowaniu jak zgubi smoka w nocy to muszę jej podać do buzki, bo przecież z zamkniętymi oczami nie widzi [emoji23]Marlusia jak sobie przypomnę wstawianie do kp co 2h to dostawka musi być darem z niebios haha
Lovi będzie się działo na pewno [emoji23]
wow, to skarb maszJa moja młoda przez pierwsze 6 tygodni musiałam wybudzac, bo takie ponoć zalecenia... a ona w ogóle nie myślała o jedzeniu! [emoji849] I musiałam ja rozbierac do samego pampersa , budziki nastawiac cuda wianki... [emoji849] co sie nameczylam, nieraz to plakac mi sie chcialo. I do tej pory śpi w nocy jak zabita, od 21- 8/9 [emoji23] Tyle co przy ząbkowaniu jak zgubi smoka w nocy to muszę jej podać do buzki, bo przecież z zamkniętymi oczami nie widzi [emoji23]
Ciekawe jaki drugi egzemplarz mi się trafi [emoji39] aż się boję [emoji16]
To spokojnieWłaśnie nawet nie patrzył powiedział o tych darmowych prenatalnych u nas w mieście ze się można zapisać i powiedziałam mu że się zapisałam już i za tydzień mam wizytę to przerwał USG i powiedział że super bo tam mają świetny sprzęt, dużo lepszy od tego i tam dokładnie wszystko pomierzą [emoji36]
WitamyHej Mamychciałabym do Was dołączyć
planowany termin na 21.09
![]()
Mam ten sam termin tyle że z usgHej Mamychciałabym do Was dołączyć
planowany termin na 21.09
![]()