Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już czekam u ginekolog [emoji16] trzymajcie kciuki !
A nie tu nie chodzi o błąd ale o jakis dialekt, ja jestem ze slaska i na codzień mowie gwarą dlatego sie zaciekawilamoooj niee, ja jestem ze wschodu i nigdy nie mówiłam i nie pisałam z błędami![]()
Trzymamy kciuki!Już czekam u ginekolog [emoji16] trzymajcie kciuki !
nic nie czuje i martwię się że coś jest nie tak 
ja dzisiaj tez jakoś nieciążowo ...szkoda ,że ciąża jeszcze taka mloda bo bym pojechała do pracy i ktoś by mi zrobił szybkie usgTrzymamy kciuki!
Rany też bym chciała już być u lekarza, najchętniej raz w tygodniu mieć usg
Dzisiaj mam znowu jeden z tych dni gdzie nie czują się ciążowonic nie czuje i martwię się że coś jest nie tak
![]()
"chcem" to nie dialekt, a błądA nie tu nie chodzi o błąd ale o jakis dialekt, ja jestem ze slaska i na codzień mowie gwarą dlatego sie zaciekawilam![]()
Chyba taki twój urok że krwiaki będziesz mieć...biedna...ważne że z dzidzia wszystko ok[emoji847]A ja dziewczyny znowu w szpitalu z krwawieniem. Od rana czułam się bardzo dobrze, zupełnie się tego nie spodziewałam. Jedyne co dziś zrobiłam, to włożyłam brudne ubrania do pralki, oproznilam zmywarkę i ugotowałam obiad (nawet go nie dokończyłam), więc nic forsownego. Resztę dnia przeleżałam w łóżku, bo miałam zalecenia, żeby dużo wypoczywać. Na USG wyszedł kolejny krwiak, tym razem większy niż poprzednio. Pocieszające jest to, że ten stary się wchłaniaZ dzieckiem wszystko dobrze