Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mąż na mnie mowi grammar nazi, wiec chyba nieCzy ty kiedyś odpuszczasz?dla mnie brzmi jak dialekt dlatego zapytałam no
Wózek, hmmm spacerówkę mamy Mutsy Nexo, jestem zadowolona, ładna lekka, składa się do małych rozmiarów. A gondolę miałam Bebetto Torino ale musze zobaczyc w jakim jest stanie.
mąż na mnie mowi grammar nazi, wiec chyba nie![]()
Dość małe- zależy od dziecka, biorąc pod uwagę córkę nie spodziewam się szybko rosnącego dziecka, ma 20 miesięcy, nosi 80 i waży mniej niż 10kgGratulacje z udanych wizytoby tylko tak dalej
Dziewczyny, co do łóżeczka to ja dość długo szukałam odpowiedniego modelu. Chciałam od początku dostawkę ze względu na nocne wstawanie. Powiem Wam, że zdała egzamin w 100%.
Świetna sprawa. Naprawdę byłam zadowolona (nadal jestem) - choć teraz z dostawki zrobiliśmy łóżeczko.
Duzo dostawek ma dość małe rozmiary - 60 - 90cm. Co wystarcza na ok pół roku dla bobasa. Podobała mi się chicco next to me, ale właśnie też jest zalecana przez pierwsze 6 msc.
My kupiliśmy na allegro. Ma wymiary 120x90cm - 3w1 - najpierw dostawka, potem łóżeczko, potem jeszcze można z tego wyjąć szczebelki żeby dziecko samo sobie wychodziło. Wyślę Wam zdjęcia poglądowo. Ale mogę ją naprawdę polecić. Zobacz załącznik 945685Zobacz załącznik 945687
Dlaczego osiągnięcie? [emoji4]@Baciombre1984 no dlatego pewnie termin ten sam nam wychodzi ;p znaczy ja raczej zdaję sobie sprawę, że dla mnie osiągnięciem będzie poród w 38tc [emoji81]
@pumelove a z podkarpacia sobie jestem![]()
Dość małe- zależy od dziecka, biorąc pod uwagę córkę nie spodziewam się szybko rosnącego dziecka, ma 20 miesięcy, nosi 80 i waży mniej niż 10kg)
A jest płynna regulacja wysokości w tym łóżeczku?