Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa ♡ wróciłam z wizyty! Maluch cudnie mi pomachal ♡ jak sie wiercił! Jestem taka szczęśliwa. Później Wam wrzuce zdjęcie.
Mam 30 lat, to będzie moje drugie dzieciątko, pierwsze ma już prawie 8 lat i jest to syn. Termin porodu według OM na 26 września według usg 23. Moje badania usg prenatalne będą 18.03 a nie wiem czy robić z test peppa z krwi... a wy robicie?
A rozmawiałaś z lekarzem o swoim samopocziciu? Twoje dolegliwość są wyjątkowo nasilone i męczące. Ja też mam sporo dolegliwości, nie robię w domu tyle co zawsze. Sporo spada na męża.
Dziewczyny czy którejś z Was też jest ciągle zimno? Ja mam takie momenty, że aż się trzęsę z zimna.
Hej dziewczyny! dostałam dzisiaj wyniki z badań prenatalnych (z krwi). Wszystko w porządku! były to badania z określeniem płci dziecka. Będzie dziewczynka!!
Oby i u mnie zakrólował hehe
Mam dwie córy, mąż ocipieje jak będzie trzecia
cudowności!Mam zepsuty aparat, ale mam nadzieje ze widac ♡ tak raczke dzisiaj malenstwo wyciągnęlo ze paluszki wszystkie widzialam ♡ ale z całych tych emocji nie wiem ile bobas mierzy. Wiem ze równo z OM 11+5, to gdzies z 5 cm pewnie, nie? Zobacz załącznik 946880
A na zdjęciu nie masz pomiarów? Albo może na opisie USG?Mam zepsuty aparat, ale mam nadzieje ze widac ♡ tak raczke dzisiaj malenstwo wyciągnęlo ze paluszki wszystkie widzialam ♡ ale z całych tych emocji nie wiem ile bobas mierzy. Wiem ze równo z OM 11+5, to gdzies z 5 cm pewnie, nie? Zobacz załącznik 946880
A na zdjęciu nie masz pomiarów? Albo może na opisie USG?
Ważne, że wszystko jest ok[emoji4]No właśnie nieale jak lekarz mówił ze wszystko super to mu ufam
![]()
8 marca, w dzien kobiet ♡Ważne, że wszystko jest ok[emoji4]
Mój z USG jest kilka dni młodszy niż z OM, więc jeśli rośnie dalej w takim samym tempie to dzisiaj powinniśmy mieć 11+3, nasze maluchy powinny być podobnej wielkości więc po wizycie dam ci znać ile ma cm[emoji6]
A kiedy masz prenatalne?